ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Με μια ματιά

Από το 1991 η ανοδική μας πορεία μας εδραίωσε μεταξύ των πρωτοπόρων ως εταιρεία μεταφορών και logistics από και προς την Ιταλία, με ένα ισχυρό& αξιόπιστο δίκτυο ανταποκριτών και ένα επιτυχημένο μοντέλο διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας.

Ο ρόλος μας είναι να εξασφαλίζουμε ποιότητα μεσω μετρήσιμων αποτελεσμάτων στο τρίπτυχο κόστος-χρόνος-αξιοπιστία. Αυτο μας ζητάνε οι πελάτες μας. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλουμε στην ανάπτυξη των πελατών μας σε κάθε κλάδο της αγοράς, κάνοντας δυνατή την ικανοποίηση των Πελατών μας για κάθε ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη υπηρεσία μεταφοράς.

Οι άνθρωποι εξοπλισμένοι με την τεχνολογία μας είναι καθημερινά σε κάθε σας ανάγκη με άμεση και ευέλικτη επικοινωνία, για γρήγορη πρόσβαση στις υπηρεσίες μας, δίνοντας αξία στην εφοδιαστική σας αλυσίδα με τεχνολογικές λύσεις που απογειώνουν την απόδοσή σας.

Πάμε όμως πάντα ένα βήμα μπροστά στη συνεργασία με τον πελάτη μας. Yιοθετούμε νέες τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον,ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις νέες τάσεις, εκπαιδευόμαστε και εξελισσόμαστε, επεκτείνουμε το δίκτυό μας, λειτουργούμε με κουλτούρα καινοτομίας, προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε την κάλυψη κάθε ανάγκη σας.

Με λίγα λόγια, κάνουμε κάνουμε τα συνηθισμένα πράγματα με τρόπο ξεχωριστό.

Συμμέτοχοι στην επιτυχία μας

Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας είναι ο πελάτης μας. Όραμά μας είναι να διευκολύνουμε τις Εμπορικές συναλλαγές των Πελατων μας στην Ευρώπη παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις logistics . Στοχεύουμε στην ανάπτυξη των πελατών μας γι’ αυτό και διοχετεύουμε όλο μας το δυναμικό στην ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Καλύπτουμε αποτελεσματικά κάθε σας ανάγκη, εμπνέουμε σιγουριά, φροντίζουμε προσωπικά και δικαιώνουμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται καθημερινά.

Ποιότητα

Εγγυόμαστε υπεύθυνα την ποιότητα

Με στόχο την ανώτερη ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, η εταιρεία μας λειτουργεί σύμφωνα με τις ισχύουσες ποιοτικές προδιαγραφές, κάνοντας διαρκή έλεγχο, εξοικονομώντας για εσάς πολύτιμο χρόνο και κόστος, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την άριστη κατάσταση του μεταφερόμενου εμπορεύματος η κάθε άλλης υπηρεσίας logistics. Κατεβάστε την Πολιτική Ποιότητας

Περιβάλλον

Επιλέγουμε τη διαδρομή για ένα καλύτερο περιβάλλον

Με σεβασμό στο περιβάλλον, χρησιμοποιούμε τις νέες, πράσινες τεχνολογίες για την αειφορία και τη βιώσιμη ανάπτυξη στην επιχειρηματικότητα. Στο πλαίσιο αυτό, μεριμνήσαμε ώστε ήδη οι εγκαταστάσεις μας στη Θεσσαλονίκη να λειτουργούν με φωτοβολταϊκά συστήματα, με στόχο την παραγωγή ενέργειας, συμμετέχοντας στην προστασία του περιβάλλοντος και την εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών.

Επιμελητήρια / Οργανισμοί

Είμαστε ενεργά μέλη στα ακόλουθα

  • Ελληνοιταλικό επιμελητήριο – www.italia.gr
  • Ελληνοαμερικανικό επιμελητήριο – www.amcham.gr
  • Ελληνογαλλικό επιμελητήριο – http://www.ccifhel.org.gr
  • Ελληνικη εταιρία logistics – www.eel.gr
  • Global sustain – www.globalsustain.org
  • Ceo clubs international – www.ceoclubsgreece.org

Πιστοποιήσεις

Ανθρώπινο δυναμικό

Οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή σας

Με την δέσμευση για καθολική κάλυψη των αναγκών σας, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας μας η εκπαίδευση του προσωπικού μας στις νέες τάσεις της αγοράς. Οι άνθρωποί μας έχουν την ικανότητα, ανά πάσα στιγμή, να βρίσκουν για εσάς τις αποτελεσματικότερες λύσεις, ώστε να είστε σίγουροι ότι η εφοδιαστική σας αλυσίδα «δουλεύει ρολόι».

Η ομάδα μας συνδυάζει επιτυχημένα κορυφαία τεχνογνωσία, αφοσίωση και δημιουργικότητα, αγάπη για το αντικείμενό της, άνεση στην επικοινωνία, ικανότητα να κατανοεί και να διαχειρίζεται εξατομικευμένα τις πληροφορίες που δέχεται από τους πελάτες της.

Γίνετε μέλος της ομάδα μας, αποστέλωντας το βιογραφικό σας στο email μας.

athens@italylines.gr